Bedrijfsprofiel

Industrie Financiële dienstverlening

Contact

Naam Manon Riphagen
E-mail recruitment@zichtadviseurs.nl

Zicht

Over Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs
Zicht helpt klanten bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Door hun wensen en situatie in kaart te brengen, maar ook door naar de toekomst te kijken. Dit doen we met persoonlijk, eigentijds advies en financiële producten die daarop aansluiten. Hierdoor kunnen klanten zich richten op de dingen waar het in het leven écht om draait.

Zicht heeft meer dan 100 jaar ervaring met onafhankelijke advisering van bedrijven en particulieren. Vandaag de dag zijn we één van de toonaangevende adviesbedrijven van Nederland en onderdeel van NN Group. Vanuit 17 vestigingen door heel Nederland adviseren 450 deskundige medewerkers onze klanten met plezier. We bedienen ongeveer 222.000 consumenten en 37.300 mkb-bedrijven.

Gelukkig werken bij Zicht

Werken met een lach op je gezicht. Dat maakt het nog leuker! Bij Zicht doen we het samen en tonen we interesse in elkaar. We willen elkaar helpen en samen leren hoe we ons werk nog slimmer kunnen doen. Met vallen en opstaan. Ook een lolletje hoort daarbij. We zijn trots op onze collegiale werksfeer!

Dat betekent gelukkig werken.

Topspeler
We zijn een van de grootste spelers in de Nederlandse assurantiemarkt en werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

Jij en je werk
We vinden het belangrijk dat je werk past bij je privésituatie. We kijken dus samen met jou hoe je deze twee zo goed mogelijk kunt combineren.

Aandacht
Blijvende aandacht voor jouw ontwikkeling en inzetbaarheid zorgt ervoor dat je werk leuk blijft. Dat maakt je sterker en daar investeren wij graag in.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed salaris afgestemd op wat jij Zicht komt brengen. 27 vakantiedagen, een collectieve pensioenregeling én korting op je verzekeringen. Afhankelijk van je functie krijg je ook een leaseauto.

In de buurt
We werken vanuit vestigingen door heel Nederland. In omgeving Rotterdam zijn we gevestigd in Capelle aan den IJssel en Rijswijk.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?
Bij Zicht hebben we regelmatig plek voor stagiaires (meewerkstage/afstudeerstage). Ook als je graag een paar uur wilt werken naast je studie en alvast relevante werkervaring wilt opdoen, kunnen we iets voor elkaar betekenen. Verder gaan we graag in zee met studenten die hun opleiding hebben afgerond en staan te popelen om de financiële dienstverlening in te gaan. We leren je graag het verzekeringsvak! Neem voor meer informatie contact op met Manon Riphagen via recruitment@zichtadviseurs.nl of via telefoonnummer 06-510 590 58.

Benieuwd naar onze vacatures of het werken bij Zicht? Ga naar www.werkenbijzicht.nl.

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam