Bedrijfsprofiel

Hoofdkantoor Nederland Utrecht
Industrie Financiële dienstverlening
Medewerkers Nederland 80

Contact

Naam Emma Sebel
E-mail emma.sebel@usgfinance.nl

USG Finance

‘’Maar hoe weet je nou welke organisatie en functie bij je past?”

We bestaan al ruim 20 jaar, maar gedragen ons nog altijd als een start-up. We zitten niet stil en experimenteren met bijvoorbeeld robotica. Wij zijn er van overtuigd dat je als professional alleen topprestaties kunt leveren als je echt jezelf kunt zijn en onderscheiden ons vooral door betrokkenheid, ambitie en humor. Pas dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Wij hechten dan ook waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf.

Wat wordt jouw stip op de horizon?
Je bent (bijna) afgestudeerd, maar echt nog niet uitgeleerd! Maar hoe weet je nou welke organisatie en welke functie bij je past? Door bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan krijg je tijdens ons Finance Traineeship de ruimte om te ontdekken welke richting en welk type organisatie jouw voorkeur heeft. Na afloop van het Traineeship heb je kennis van verschillende facetten binnen Finance, waaronder accounting, reporting, controlling en data.

Binnen USG Finance vinden wij het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Niet alleen door te leren bij verschillende organisaties, maar ook in de vorm van opleiding. Wij investeren gedurende dit programma in jou door middel van een uitgebreid opleidingstraject binnen onze Finance Academy. Met behulp van training en coaching kom je zo steeds dichterbij het bepalen van en het toewerken naar jouw uiteindelijke doel.

Onze organisatie
Je gaat aan de slag in een jonge, diverse organisatie bestaande uit ca. 80 professionals, waarbij humor en ondernemerschap ons verbindt en je de ruimte krijgt om jouw dromen en ambities waar te maken. Bij ons kun je elke maand instromen als Trainee of Young Finance Professional zodat je je kennis en kunde kunt inzetten bij een divers en breed scala aan bedrijven zoals Jumbo, SuitSupply, VolkerWessels, Liander, Gazelle, Europarcs en PwC.

Contact
Heb je vragen over het traineeship of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar recruitment@usgfinance.nl of ga naar www.usgfinance.nl

 

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam