Bedrijfsprofiel

Hoofdkantoor Internationaal Rotterdam
Hoofdkantoor Nederland Rotterdam
Industrie Consultancy
Actief in aantal landen BeNeLux
Totaal aantal medewerkers 260
Medewerkers Nederland 260

Contact

Naam Elleke Spek
E-mail recruitment@profource.com

Profource

Bij Profource zijn we altijd bezig met de volgende stap. In elk bedrijfsproces zien wij kansen voor verdere optimalisatie. En in elke consultant zien we mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van hun talent. Waardoor zij onze opdrachtgevers nóg meer voorwaartse kracht kunnen bieden. Specialisten op gebieden als Finance & Control, Oracle Applications en andere ERP-systemen vinden bij ons dan ook de meest uitdagende projecten. Hier, op het snijvlak van finance en ICT, blijft hun carrière gegarandeerd in beweging.

 

Wat kan Profource voor jou betekenen?

Vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Verleg je graag grenzen, ook al moet je daarvoor je comfortzone verlaten? Spreekt het je aan om die ontwikkeling niet alleen, maar samen met andere ambitieuze professionals te maken? Dan is de kans groot dat jij bij Profource helemaal op je plek bent. Wij bieden je niet alleen uitdagende projecten op het snijvlak van finance en ICT, maar ook een duidelijk loopbaanpad met persoonlijke begeleiding. Bij Profource groei je net zover door als jij wilt.

Wil jij meer weten? Check onze website op www.profource.com of neem contact op met Elleke Spek via recruitment@profource.com

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam