Bedrijfsprofiel

Hoofdkantoor Internationaal Parijs
Hoofdkantoor Nederland Rotterdam
Industrie Financiële dienstverlening
Actief in aantal landen 77
Totaal aantal medewerkers 13.800
Medewerkers Nederland 650

Contact

Naam Llewellyn Mol
E-mail Llewellyn.Mol@mazars.nl

Mazars

INSPIREREN EN ANALYSEREN

Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften, waardoor je kunt inspireren en analyseren. Ondernemers vinden die combinatie heel waardevol. Kennis is essentieel, maar kansen creëren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- en je rechterhersenhelft gebruikt. Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren, maar ook inspireren. Die niet alleen controleren, maar ook creëren. En dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants zijn in staat kennis om te zetten in kansen. Hun creativiteit en eigenzinnigheid leiden soms tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. En tot het verleggen van grenzen.

Bij Mazars werk je in een professionele en internationale organisatie. In welke functie je bij ons ook aan de slag gaat, je werkt altijd samen met andere collega’s met diverse disciplines. Diversiteit in het werk en de ruimte om jezelf, en je linker- en rechterhersenhelft, verder te ontwikkelen, in de meest brede zin van het woord. Dat maakt je werk boeiend en inspirerend. 

MAZARS IN NEDERLAND

Het daadkrachtige en breed opererende Paardekooper & Hoffman fuseerde met het internationale Mazars-netwerk. Hieruit ontstond Mazars, nu uitgegroeid tot een van de meest markante spelers in de accountancy. Onze klanten zijn MKB-ondernemingen, internationale en nationale beursgenoteerde ondernemingen, overheden, not-for-profit-organisaties en vermogende particulieren. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars het internationale netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is soms klein en soms groot. Wereldwijd werken er 13.500 professionals bij Mazars in 71 verschillende landen. In Nederland hebben we 9 kantoren.

ZET JIJ JOUW KENNIS OM IN KANSEN?

Bij Mazars vinden we ontwikkeling erg belangrijk. Kennis en inventiviteit zijn de peilers van onze dienstverlening. Daarom krijg je bij ons de ruimte om je eigen weg te vinden. Wil jij graag jouw kennis omzetten in kansen? Ben jij klaar om je te ontplooien in een organisatie waarin ruimte is voor eigen inbreng? Neem dan contact op met Llewellyn Mol: +31 88 277 15 50 en via Llewellyn.mol@mazars.nl. Of kijk op www.mazars.nl.

Werken bij ons

Ga verder met Mazars. Het is een opdracht én een belofte. Voor onszelf, voor onze medewerkers én voor onze cliënten. Want wij willen bedrijven helpen zich verder te ontwikkelen dan het geijkte.

Creëren is zeker zo belangrijk als controleren. Rules don’t Rule staat voor onze mentaliteit. Een instelling die je terugvindt bij al onze medewerkers. Accountants en fiscalisten die blijven zoeken, die over grenzen heen durven te kijken, die verder denken en zich niet achter de regels verschuilen.

Eigen inbreng

Bij Mazars kom je niet in een omgeving waarin alles vastligt. Veel zaken zijn ‘maakbaar’. Van iedereen wordt veel eigen inbreng verwacht. Je wordt gestimuleerd niet altijd de gebaande paden te volgen, maar vooral op zoek te gaan naar nieuwe wegen. Dat vraagt wel wat van je. Ben je iemand die houvast zoekt, ben je blij met strakke procedures en zie je je carriére graag als een uitgestippeld pad? Dan ben je bij Mazars aan het verkeerde adres.

Je krijgt meteen te maken met de volle breedte

Onze accountants en fiscalisten zien hun werkterrein breed. We werken vaak multidisciplinair en dat maakt het mogelijk om verbanden te leggen en tot bijzondere oplossingen te komen. Ook als starter word je opgeleid breed te denken. Niet eerst een paar jaar lang ondersteuning bieden bij het controleren van jaarrekeningen, maar meteen kennismaken met veel facetten van het vak. Natuurlijk onder de bezielende leiding van een persoonlijke coach. Dit stimuleert het inventieve denken, het vak wordt uitdagender en interessanter en je ontdekt sneller waar je grootste talenten liggen.

Ga jij verder?

Wil je werken bij een organisatie die een beroep doet op je inventieve vermogens en wil je ook (leren) meedenken over het creëren van nieuwe businesskansen? Voel je voor een organisatie waarin je sneller dan gebruikelijk zelfstandig aan de slag gaat met interessante klussen en eerder dan verwacht met de klant aan tafel zit? Kijk bij onze vacatures  of neem contact op met één van onze recruiters.

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam