Bedrijfsprofiel

Hoofdkantoor Internationaal Amsterdam
Hoofdkantoor Nederland Amsterdam
Industrie Detachering in de publieke sector
Actief in aantal landen 5
Totaal aantal medewerkers 5500
Medewerkers Nederland 3500

Contact

Naam Emma Veen
E-mail emma.veen@maandag.nl

Maandag®

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken.

Maandag® detacheert dit soort professionals in de publieke sector. Vanuit zo’n 25 vestigingen in Nederland werken gespecialiseerde accountmanagers en recruiters nauw samen aan een succesvolle werving van professionals bij onze opdrachtgevers.

Als recruiter ben je constant op zoek naar nieuw kandidaten en ben je een kei in het vinden van de beste professionals. Als accountmanager onderhoud je de contacten met opdrachtgevers en ben je altijd op de hoogte waar nieuwe opdrachten gaan ontstaan.

Samen zorgen jullie voor de beste match tussen kandidaat en opdracht. Maar bij Maandag® kan je ook aan de slag als medewerker op ons hoofdkantoor. Van ICT tot HR. En van marketing tot finance.

Maandag® groeit. Hard.

Daarom neemt niet alleen het aantal kantoren toe, maar hebben we ook steeds nieuwe uitdagende functies beschikbaar op onze vestigingen en ons hoofdkantoor. Ons vacature aanbod groeit dagelijks.

Neem contact op met onze recruiter: Emma Veen, emma.veen@maandag.nl, 06-12524146

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam