Bedrijfsprofiel

Hoofdkantoor Nederland Rotterdam
Industrie Financiële dienstverlening
Totaal aantal medewerkers 100
Medewerkers Nederland 100

Contact

Laudame Financials

Zoek jij een stage of ben jij (bijna) afgestudeerd? Ben je analytisch, ambitieus en ga je voor minimaal een 8? Dan zijn wij wellicht jouw perfecte match!

Wat doet Laudame Financials?
Wij willen onze opdrachtgevers keer op keer verrassen door altijd de beste finance professionals te leveren. Dit doen we zowel op het gebied van tijdelijke (interim) opdrachten als vaste bemiddelingen. Bij Laudame vinden we altijd de perfecte match tussen de opdracht en de professional, waarbij de professional zich uitgedaagd voelt en met plezier en enthousiasme zich volledig inzet. Wij doen er alles aan om een zeer aantrekkelijke werkgever te zijn, die het belang van zijn mensen altijd vooropzet. We vormen dan ook een hecht team waarbij persoonlijke aandacht voor elkaar als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Wat kan Laudame Financials voor jou betekenen?
Via Laudame start je bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers in een tijdelijke opdracht die bij jou past. Na het afronden van de opdracht staat je een nieuwe uitdaging te wachten. Je neemt in korte tijd een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven. “Legaal jobhoppen” dus, met daarbij de zekerheid van een vast dienstverband. Je maakt hierdoor snelle stappen in je ontwikkeling, verbreed je kennis en ervaring en je bouwt een divers netwerk op van finance professionals en andere relevante mensen die in het bedrijfsleven actief zijn. Dit zijn essentiële ingrediënten voor elke succesvolle loopbaan. En ga je naast deze leerzame praktijkervaring toch het studeren missen? Wij ondersteunen je graag bij een vervolgopleiding.

Interesse? Op werkenbijlaudame.nl staat alles over hoe jij je carrière kunt beginnen bij Laudame.

Bekijk hier het filmpje van Laudame Financials:

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam