Bedrijfsprofiel

Industrie Financiële dienstverlening
Medewerkers Nederland 150

Contact

Naam Miranda Hazelzet
E-mail mde@lansigt.nl

Lansigt

Samen ambitie aanjagen

Heb jij ook genoeg van het kleuren binnen de lijntjes? Zoek je juist de uitdaging? En de kansen? Heel goed, wij ook! Het brengt ons namelijk verder en dat is wat we willen. Waarom achterom kijken, als de toekomst voor je ligt? Bij Lansigt zien we de dingen anders. Wij zien niet alleen de cijfers, maar ook het verhaal. Wij willen ondernemers helpen om hun ambities aan te jagen. Naast hen te staan en te inspireren in hun ondernemerschap. Sámen ondernemen. Als drijvende kracht, sparringpartner en klankbord. Dichtbij, van hoog niveau en met vele specialismen.

Als accountantskantoor willen we, samen met onze klanten in het (groot) MKB, de middelmaat ontstijgen en het traditionele denken doorbreken. Ondernemers grenzen laten verleggen en het beste uit zichzelf laten halen. Groei en ontwikkeling aanjagen. De cruciale vraag die hen zal uitdagen het toekomstbeeld scherp te krijgen is dan ook: hoe ver wil je komen? Samen met 150 collega’s, verdeeld over verschillende disciplines en 3 vestigingen, streven wij naar het beste adviseurschap voor onze klanten.

Bij Lansigt zoeken we bevlogen professionals die ongebaande paden durven te verkennen. En de middenmoot durven te ontstijgen. Met een flinke dosis lef, een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een kritische blik als dat nodig is. Laten we elkaar inspireren en stimuleren, net als we bij onze ondernemers doen. Laat ons je helpen je ambities zichtbaar én waar te maken.

Wil je meer weten? Kijk op onze website of neem contact op met onze Recruiter Miranda Hazelzet. We kijken er naar uit om kennis te maken met je!

https://www.werkenbijlansigt.nl

mde@lansigt.nl

06 18 99 91 06

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam