Bedrijfsprofiel

Hoofdkantoor Nederland Breda
Industrie Financiële dienstverlening
Medewerkers Nederland 90

Contact

Naam Bo Suijkerbuijk
E-mail bosuijkerbuijk@kasparov-financials.nl

KASPAROV Finance & BI

Bij Kasparov Finance & BI koesteren we carrières. Wij zien jong talent groeien tot ervaren professionals. En we dagen je uit het maximale uit jezelf te halen, of je nu een vaste baan zoekt, als interimmer of als BI Specialist aan de slag wil bij onze opdrachtgevers. Als ambitieuze financial kom je ons vroeg of laat tegen, want in Zuid-Nederland en de Randstad behoren wij tot de grootste intermediairs in Finance en BI-specialisten. Op alle terreinen en niveaus bieden wij voortdurend mooie carrièrekansen.

Ons team van Interim Financials groeit hard en de komende jaren versterken we het graag met nog veel meer (jonge) talenten. Dat lukt alleen met goede mensen, die zich optimaal ontwikkelen. Zeker in de eerste jaren van je carrière is die leercurve lekker steil. Tenminste, als je professionele coaching, training en opleiding krijgt aangeboden. Dáárvoor hebben wij de Finance Academy. Op kruispunten van je carrière wijzen wij de weg.

De bemiddeling van financials vereist specialisme, focus en aandacht voor de menselijke maat. Omdat wij alleen bemiddelen voor het bedrijfsleven, en ons beperken tot onze regio, zijn wij er ontzettend goed in. We werken heel bewust samen, met elkaar en onze opdrachtgevers, om steeds een zorgvuldige match te maken.

Carrièrekansen

Ben jij op zoek naar een mooie financiële startersfunctie bij een interessant bedrijf, of ga je liever als interim professional aan de slag en zie je in het begin van je carrière graag meerdere finance aspecten, dan komen we graag met jou in contact en kunnen we hopelijk iets voor elkaar betekenen. Voor meer informatie over ons en alle actuele vacatures verwijs ik je graag door naar www.kasparov-financials.nl.

Bij interesse kun je contact opnemen met Bo Suijkerbuijk, Recruiter bij Kasparov. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-22316710 of via bosuijkerbuijk@kasparov-financials.nl

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam