Bedrijfsprofiel

Contact

Naam Jort Verhage
E-mail contact@helpinghero.nl

Helping Hero

Start bij Helping Hero en geef jouw carrière een kickstart! Helping Hero vormt dé stap in de financiële sector. Ga jij met ons het avontuur aan en wil je graag ontdekken wat het beste bij je past? Wij kunnen het volgende voor jou betekenen:
• Ondersteuning bij het vinden van een stage.
• Kansen en mogelijkheden aanreiken voor geweldige startersfuncties.
• Begeleiding bij het behalen van de benodigde Wft-certificaten.

Stages
Zit jij in je tweede jaar en ben je al op zoek naar een stage voor het volgende studiejaar? Dan kunnen wij jou verder helpen. We hebben in samenwerking met onze partners mooie stagetrajecten opgezet voor de Hogeschool van Rotterdam. Het stagetraject bestaat uit de volgende drie onderdelen:
• Online adviesgesprekken. Het is belangrijk dat je met adviseren vlieguren maakt. Deze vlieguren ga je maken bij een van onze toonaangevende partners. Je zult allerlei verschillende klanten met uiteenlopende problemen spreken. Aan jou de taak om alle verschillende cases te voorzien van het beste advies!
• Intensieve begeleiding en coaching. Wij bieden jou als stagiair vaardigheidstrainingen, coaching on the job en de benodigde begeleiding aan gedurende je stage. Je staat er niet alleen voor en we doen er alles aan om jou zoveel mogelijk te laten groeien en ontwikkelen tijdens dit traject.
• Ruimte en tijd voor jouw onderzoeksopdracht. Het is vanuit de Hogeschool verplicht gesteld om tijdens je stage een onderzoeksopdracht uit te voeren. Hier houden wij rekening mee door jou voldoende mogelijkheden én ondersteuning te bieden om ermee aan de slag te gaan.

Startersfuncties
Ga jij dit jaar afstuderen of ben jij net afgestudeerd? Plan dan een afspraak met ons in en wij voorzien je van een persoonlijk en onafhankelijk advies over welk beroep het beste bij je past.
• We kunnen je verbinden aan ons brede netwerk aan partners in de financiële sector;
• Bieden jou begeleiding bij het vinden van een passende match; en
• Hebben persoonlijke aandacht voor jou als persoon.

Wft-certificaten
Wil jij graag stage lopen of direct starten met werken, maar beschik je nog niet over alle benodigde Wft-certificaten? Ook dan biedt Helping Hero jou een helpende hand.
Helping Hero is een initiatief van Hoffelijk en maakt gebruik van het opleidingsaanbod van Hoffelijk Financieel. Hoffelijk Financieel biedt opleidingen voor alle Wtf-modules en is een vooraanstaande opleider in de financiële sector. Wij beschikken dus over alle kennis en kunde die jij nodig hebt!
Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Wft-opleidingen. We denken graag met je mee.

Samenwerking YEBA & HELPING HERO

De financiële sector staat te springen om nieuwe instroom. Er bestaat nu een groot tekort aan financieel adviseurs, wat mooie kansen kan bieden voor jou als jong talent! Wij helpen je graag met een beeld te vormen van deze kansen en wat het beste bij je past. Zo kunnen we samen het grote tekort in de sector oplossen en de instroom van nieuw talent vergroten.

Helping Hero en YEBA hebben samen de handen ineengeslagen. Wij zetten ons in voor jou als young professional door je:
• vroegtijdig in contact te brengen met het bedrijfsleven;
• te ondersteunen bij het vinden van interessante en kwalitatieve stages;
• door middel van webinars, gastcolleges en trainingen nét dat beetje extra te bieden, waardoor je optimaal wordt klaargestoomd voor het bedrijfsleven; en
• als afgestudeerde direct aan een mooie startersfunctie te helpen

Contact met het bedrijfsleven
Helping Hero zal tijdens borrels en evenementen van YEBA aanwezig zijn op locatie. Dit is hét moment om direct in contact te komen met het bedrijfsleven. Je hebt namelijk niet alleen contact met Helping Hero, maar via Helping Hero ook met alle partners die zijn aangesloten bij het concept. Laten we tijdens deze borrels en evenementen lekker met elkaar netwerken en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Stages
Helping Hero en YEBA hebben korte lijntjes lopen en de stap naar Helping Hero is dus zo gemaakt. Ben je lid van YEBA en op zoek naar een stage. Geef dat dan vooral aan. YEBA zal je dan direct met ons in contact brengen en wij gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan. Vervolgens kijken we naar de verschillende mogelijkheden om stage te lopen.

Kennis en kunde
Als financieel professional wil je het beste advies kunnen geven aan je klant en daarom krijg je te maken met hoge opleidingseisen. Daarnaast neemt de complexiteit van financieel advies alleen maar toe. Helping Hero draagt daarom graag bij aan het optimaliseren van de kennis en kunde van studenten op het gebied van financieel advies. Voor YEBA doen we dit door vaardigheidstrainingen aan te bieden voor de leden van YEBA. Deze momenten worden samen met YEBA ingepland. Daarnaast bieden we ook gastcolleges en webinars aan op onderwerpen die voor jou interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan ‘Hulp bij Belasting’, ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’ en ‘Adviesvaardigheden’. Mocht je ideeën hebben voor bepaalde gastcolleges of webinars, laat het ons dan vooral weten!

Startersfuncties
Ben je net afgestudeerd en wil je graag je eerste stappen in de financiële sector zetten op het gebied van financieel advies? Wij helpen je graag aan een leuke baan bij één van onze partners.

Wat we voor je kunnen betekenen:
• Een persoonlijk en onafhankelijk adviesgesprek
• Informatie over de verschillende beroepen in de sector
• Ondersteuning bij het behalen van de benodigde Wft-opleidingen
• Begeleiding bij het matchen met een leuke werkgever

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam