Bedrijfsprofiel

Hoofdkantoor Nederland Den Haag
Industrie Internationale belastingheffing, sociale zekerheid & arbeidsmigratie
Actief in aantal landen Wereldwijd

Contact

Exterus B.V.

Exterus is een jonge, ondernemende club professionals die er binnen tien jaar in is geslaagd om een stevige positie te verwerven binnen de nichemarkt van grensoverschrijdende arbeid. We staan waar we nu staan omdat we werk maken van wat onze cliënten willen. Soms voor, en vaak ook met onze cliënten.

Ons team begeleidt en adviseert onze – veelal internationale – cliënten én hun (buitenlandse) werknemers op alle fronten bij het werken over de eigen landsgrenzen. We doen dat door onze kennis op het gebied van loon- en inkomstenbelasting, sociale zekerheid, salarisadministratie en immigratie te vertalen naar praktische en werkbare oplossingen. Maar we doen dat vooral door oprechte aandacht voor onze klanten en mee te denken over wat hen bezighoudt.

Omdat we kansen zien en verzilveren, blijven we in ontwikkeling en blijven we groeien. We zijn dan ook altijd op zoek naar talent dat kennis wil maken met onze praktijk en ons team komt versterken.

Ben je de persoon die wij zoeken?

  • Je hebt in je studententijd meer gedaan dan studeren?
  • Invloed, verantwoordelijkheid, kansen, mogelijkheden en ondernemerschap zeggen jou meer dan uitgestippelde carrière paden en leaseauto’s?
  • Je wil graag snel en veel verantwoordelijkheid dragen?
  • Je bent bereid the extra mile te gaan voor cliënten en het team?
  • Je wil invloed uitoefenen op de organisatieontwikkeling?
  • Je bent tegendraads als je denkt dat het beter kan?
  • Je bent een teamspeler en je speelt net zo graag in de spits als op het middenveld?
  • Je vindt het leuk om een aantal keer per jaar collega’s ook buiten het werk te leren kennen? Tijdens een borrel, kerstdiner of de wekelijkse bootcamp?

Als je het merendeel van deze vragen met “Ja” hebt beantwoord, is de kans groot dat je bij ons aan de slag kunt als stagiair, starter of professional. In dat geval maken we graag kennis met je om te bespreken wat jij wil met je professionele ontwikkeling en of we elkaar daarin kunnen vinden. Je bent welkom op ons kantoor in Den Haag of op ons kantoor in Amsterdam.

Meer informatie over Exterus vind je op onze website www.exterus.nl.

Heb je interesse, neemt contact met ons op via 070-3223136 of mail naar vacature@exterus.nl.

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam