Bedrijfsprofiel

Hoofdkantoor Nederland Rotterdam
Industrie Financiële dienstverlening
Actief in aantal landen 1
Totaal aantal medewerkers 550

Contact

Naam Corporate Recruiter
E-mail sollicitatie@werkenbijdrv.nl

DRV

Werken in de echte economie

Wij zijn DRV Accountants & Adviseurs. En wij werken in de echte economie. De economie waar Nederland op draait. De economie die groeit door persoonlijke passie en ondernemerschap.

 

Ondernemen in de echte economie

Met waardering kijken wij naar ondernemers in de echte economie. Ondernemers die langetermijnresultaten belangrijker vinden dan het snelle gewin. Die hun cliënten en medewerkers bij naam kennen en hun bedrijf van haver tot gort. Die een duidelijke koers bepalen. En snel bijsturen als zich een mooie kans voordoet. Voor die ondernemers willen wij het topkantoor zijn. Daarom zijn we nauw betrokken. Doen we ons uiterste best hun bedrijven net zo goed te doorgronden als zij zelf. Met 12 vestigingen, ruim 550 medewerkers en een uitstekende reputatie helpen wij deze ondernemers hun prestaties te verbeteren. Door hen actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning te bieden. Want alleen wie breed kijkt, ziet de samenhang, de mogelijkheden en de risico’s.

Eigen initiatief gevraagd

Wij zijn ervan overtuigd dat we dan ook optimaal gebruik moeten maken van ieders capaciteiten. Alleen dan zijn we een topkantoor. We leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteiten. Maar we kijken vooral naar jouw ondernemerschap en gedrevenheid. We dagen je uit om ook buiten de kaders van je opdracht mee te denken. Want eigen initiatief, daar houden we van.

 

Werken bij DRV?

Verwacht bij ons geen grote ego’s of ellebogenwerk, maar benaderbare professionals die samen verder komen. Die samenwerken in een ondernemende, innovatieve en ambitieuze cultuur. Waar oog is voor elkaar en waar hard wordt gewerkt, maar niet ten koste van je privéleven. En waar we voor uitstekende professionals altijd plaats maken.

Collega Lydia de Mik, Beginnend Assistent Accountant bij DRV, vertelt: ‘“Om tien over acht ben ik op kantoor. Ik begin met mijn mail en check of er nog belangrijke mailtjes zijn binnengekomen. Daarna kijk ik in het systeem welke zaken er voor mijn cliënten verwerkt moeten worden in de administraties. Dit doe ik voor ongeveer vijfendertig cliënten, uiteenlopend van een landbouwbedrijf tot een hovenier en café-restaurant. We scannen de facturen in en verwerken die samen met de bankafschriften. Voor sommige cliënten doen we dat doorlopend, anderen brengen eens per drie maanden alle facturen langs. Je bent iedere keer met een andere cliënt en andere grootboekrekeningen bezig. Je kruipt in de huid van die ondernemer. De ene keer doe je de jaarrekening, dan de btw-aangifte en dan werk je weer de administratie bij. Dat maakt het zo uitdagend.”

Wil jij meer weten over werken bij DRV? Neem contact op met onze Corporate Recruiter via 06-15 25 32 65 of 088 – 460 6988 om de mogelijkheden te bespreken, of bezoek alvast onze website om de actuele vacatures te bekijken!

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam