E-housedag Laudame Financials | woensdag 28 april

E-housedag Laudame Financials

Ik zou je graag willen uitnodigen voor onze E-housedag op woensdag 28 april. Tijdens deze digitale meet & greet maak je kennis met Laudame en het interim finance vak. Zo komen er interimmers aan het woord, ga je in verschillende sessies in gesprek met Laudame-collega’s en krijg je de kans om uitgebreid vragen te stellen. Ons doel is simpel: jou meenemen in de bijzondere aanpak van Laudame Financials. Die is namelijk écht anders dan bij andere bureaus, beloofd!

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 – 15.15                        Welkom
15.15 – 15.35                         Het Laudame verhaal
15.35 – 15.40                        Pauze
15.40 – 16:10                        Wat betekend interimmen bij Laudame?
16.10 – 16.40.                       Q&A
16.40 – 16:50                        Afsluiter
16.50 – 17:15                         Borrel

Wij vinden het belangrijk dat jij als interim financial bij Laudame snel kan groeien, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Om te blijven ontwikkelen vinden we het belangrijk dat iedere rol een stap omhoog is en dat jouw werkzaamheden iedere keer uitdagend zijn. We hanteren dan ook het 40/60 principe: 40% moet volledig nieuw zijn voor jou. 60% moet je al enigszins onder de knie hebben. Door deze continue uitdaging, begeleiding vanuit het team en het volgen van trainingen die passen bij jouw ontwikkeling ontstaat jouw optimale groeicurve.

Wij hebben ieder jaar verschillende startersrollen, bijbanen en afstudeerplekken. Deze E-housedag is een uitgelezen kans om alvast laagdrempelig kennis te maken met elkaar en je netwerk binnen finance uit te breiden. !Let op! Aanmelden kan tot zondag 25 april 23:59 via mhelmer@laudame.nl, dus wees er snel bij!

 

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam