BDO e-housedag 22 april

BDO e-housedag | 22 april

Is jouw antwoord op bovenstaande vragen ‘ja’? Meld je dan nu aan voor onze e-housedag accountancy waar we je graag de mogelijkheid bieden om meer over het accountancy-vak, de verschillende richtingen én BDO te ontdekken. Wij gaan met jou in gesprek over jouw interesses, ambities en daarbij passende carrièremogelijkheden bij BDO. Daarnaast beantwoorden onze collega’s van de Audit & Assurance en Accountancy & Bedrijfsadvies afdelingen graag al jouw vragen én dagen wij je uit met een team challenge. De e-housedag kan een mooie beginstap zijn van jouw carrière bij BDO! 😎

Programma

Tijdens deze e-housedag proberen we jou door middel van groepsspeeddates, een team challenge en een korte presentatie over BDO, een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de sfeer en het werken bij BDO.

Het programma ziet er als volgt uit:

16:00 – 16:15     Kennismaken met BDO;
16:15 – 16:45      Online team challenge;
16:45 – 17:30     Groepsspeeddates met collega’s Audit & Assurance en Accountancy & Bedrijfsadvies.

Hierna heb jij een goed beeld van de sfeer, begeleiding, persoonlijke en professionele ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden én werkzaamheden bij BDO!


“De e-housedag vond ik een leuke en interessante middag! Wat ik vooral erg fijn vond is dat er veel gelegenheid was om medewerkers van BDO te spreken en om vragen te stellen. Super bedankt!”
– Nienke Heesterbeek, student


Interesse? Meld je aan!

Ben jij een economische student met interesse in Accountancy? En ben je nieuwsgierig naar jouw carrière mogelijkheden bij BDO? ✔ Meld je dan aan voor deze online inhousedag! Laat via de aanmeldknop hieronder jouw cv achter voor deelname aan de BDO e-housedag. Na aanmelding nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.

AANMELDEN
Deadline: maandag 19 april.

De e-housedag vindt plaats van 16:00 – 17:30 uur.

Heb je vragen over de e-housedag? Neem dan contact op met Marloes Hendriks. Je kunt Marloes bereiken via Marloes.Hendriks@bdo.nl of stuur een WhatsApp-bericht (06-46582750).

Meer weten?

Neem contact op met het bestuur of loop een keertje langs voor een praatje!

Bezoekadres

Hogeschool Rotterdam Business School

Hogeschool voor Economische Studies (HES)

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam